HOSTÉ 2008

 
 
 
Tagy (Více tagů oddělte čárkou):
ziv_anim1

Cykly Živá animace, Jiné vize 008, Konvikt Resident a letos i PAF Kult si berou za cíl zmapovat procesy pohyblivého obrazu filmu a videa.

 

 

Tagy (Více tagů oddělte čárkou):
ikeda

DATAMATICS [VER.2.0]

Zásadní postava světového minimalismu, japonský tvůrce Ryoji Ikeda představí strhující audiovizuální vystoupení datamatics [ver.2.0].

 

polyekran1

Termín polyekran je specificky české kompozitum složené ze dvou cizích slov – řeckého „poly" (více) a francouzského „ecran" (plátno). Tento termín poprvé použil Výzkumný ústav zvukové, obrazové a reprodukční techniky v Praze pro techniku předvedenou v československém pavilonu na světové výstavě EXPO 1958 v Bruselu.

 

Tagy (Více tagů oddělte čárkou):
scen_aspekty1

Přednášející: Martin Bernátek

Přednáška se zaměří na scénické aspekty technického a inscenačního principu polyekranu od jeho prvních použití až po současnost.

 

 

burstmikro1

Na tři večery se divadelní sál promění v místo určené současným audiovizuálním performance uměleckých formací Burstscratch, Mikroloops a Handa Gote, které pracují s principem polyekranu.

 

 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Aktivity PAFu v roce 2019 podpořili: Ministerstvo kultury České republiky, Státní fond kinematografie, Statutární město Olomouc a Olomoucký kraj a Praha 7.

Více v sekci Partneři